IniciNoticiesMedi ambientEDUARD CAIMEL, BOMBER VOLUNTARI DEL PARC DE TORDERA, EXPLICA A RÀDIO TORDERA...

EDUARD CAIMEL, BOMBER VOLUNTARI DEL PARC DE TORDERA, EXPLICA A RÀDIO TORDERA LA PARTICIPACIÓ DELS BOMBERS LOCALS EN LES TASQUES D’EXTINCIÓ DE L’INCENDI DE L’ALT EMPORDÀ.

Diumenge a la tarda, poques hores després que comencés a cremar el gran incendi de l’Alt Empordà, un grup de bombers voluntaris del parc de Tordera van marxar cap a terres gironines per col·laborar en les tasques d’extinció. Eduard Caimel, un dels bombers voluntaris de Tordera que ha treballat a la zona, ha explicat en aquesta emissora els relleus que han fet amb els companys i la feina que han dut a terme.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/eduard-caimel-1.mp3|titles=eduard caimel 1]

L’incendi de l’Alt Empordà ja fa hores que ha entrat en fase de control. Que el vent amainés hi ha ajudat molt. El camió dels bombers de Tordera que havia marxat diumenge per col·laborar en les tasques d’extinció va tornar la matinada passada, ja que a mesura que el perímetre de l’incendi va quedant cobert, es van reduint els efectius que treballen a la zona. Eduard Caimel ha parlat de les dificultats d’extinció d’aquest incendi.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/eduard-caimel-2.mp3|titles=eduard caimel 2]

Caimel també ha destacat la bona col·laboració que hi ha hagut entre els diferents grups de defensa, per tal de fer una bona feina.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/eduard-caimel-3.mp3|titles=eduard caimel 3]

El parc de bombers voluntaris de Tordera ja torna a tenir tots els efectius per a punt per si cal assistir en alguna emergència.

ÚLTIMES NOTÍCIES