IniciNoticiesEntitatsAQUEST VESPRE S’OBREN LES INSCRIPCIONS PEL TORNEIG DE “BITLLES A LA FRESCA...

AQUEST VESPRE S’OBREN LES INSCRIPCIONS PEL TORNEIG DE “BITLLES A LA FRESCA 2012”.

Un any més, l’equip de bitlles catalanes La Penya del Bistec posa en marxa el torneig d’estiu “Bitlles a la fresca”, amb l’objectiu que petits i grans passin una bona estona les primeres nits del mes d’agost. Les inscripcions comencen avui a les 9 del vespre i estaran obertes fins el dia 5 d’agost a les 9 del vespre, si les places no s’acaben abans. Cal recordar que el torneig està limitat a 24 equips i que cada any l’expectació va creixent. Per inscriure’s només hi ha una única via: enviant un correu electrònic a l’adreça bitllesalafresca@lapenyadelbistec.com amb el nom de l’equip, els noms i cognoms dels jugadors (mínim 5 i màxim 8) i d’un delegat d’equip, i un telèfon i una adreça de correu electrònic de contacte. Els 5 euros per jugador que costa la inscripció es faran efectius el primer dia de torneig. Xavi Mena, membre de l’organització, aconsella a la gent que vulgui participar-hi que enviï aviat la inscripció.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/bitlles-a-la-fresca-1.mp3|titles=bitlles a la fresca 1]

El funcionament del torneig serà el mateix que els últims anys, amb dues categories: una d’equips federats i una altra de “no federats”. Escoltem Xavi Mena.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/bitlles-a-la-fresca-2.mp3|titles=bitlles a la fresca 2]

Per més informació podeu consultar la pàgina web del grup, www.lapenyadelbistec.com, o el perfil de Facebook “Bitlles a la fresca La Penya del Bistec”. El torneig se celebrarà del 6 al 10 d’agost, al Parc de la Sardana.