IniciNoticiesEsportsINSTAL·LACIONS BLANES GUANYA EL TORNEIG DE FUTBOL SALA 2012. CUINES MERKA S’IMPOSA...

INSTAL·LACIONS BLANES GUANYA EL TORNEIG DE FUTBOL SALA 2012. CUINES MERKA S’IMPOSA EN LA FINAL DE CONSOLACIÓ.

Aquest passat divendres, 20 de juliol, a un quart d’11 de la nit, es va disputar a la Pista de l’Amistat la final del Torneig de Futbol Sala Tordera 2012 entre Aluminis Quero i Instal·lacions Blanes, on aquests últims es van coronar com a campions d’aquesta edició per 4 gols a 3. Una hora abans, els equips Cuines Merka i Esports Moreno van jugar la final de consolació pel tercer i quart lloc. Cuines Merka va guanyar 8 a 7 i va aconseguir la tercera posició.

Un cop jugats els dos partits finals i conegut el desenllaç en els primers llocs de la classificació, es va fer l’entrega de trofeus als equips i també als jugadors. Javier Martínez, de l’equip Cuines Merka, ha estat el màxim golejador del torneig i, el porter menys golejat ha estat Carlos Mendez, de l’equip campió Instal·lacions Blanes.

Així va finalitzar l’edició 2012 del Torneig de Futbol Sala de Tordera. Recordem que la falta de patrocinadors, els recursos econòmics i altres factors van fer perillar, enguany, la continuïtat del torneig. Finalment, gràcies a un grup de torderencs, es va impulsar una nova edició per evitar-ne la desaparició. D’aquesta manera, la Pista de l’Amistat ha estat escenari, un any més, d’aquest esdeveniment esportiu ja tradicional al nostre municipi cada estiu. Enguany hi ha participat un total de 10 equips.