IniciNoticiesCulturaLA RÀDIO I LA FI DEL MÓN PROTAGONITZEN L’ÚLTIMA EDICIÓ DE L’ALTRE...

LA RÀDIO I LA FI DEL MÓN PROTAGONITZEN L’ÚLTIMA EDICIÓ DE L’ALTRE CLAVÉ D’AQUEST ESTIU.

La tercera i última proposta del cicle de l’Altre Clavé 2012 començarà avui a les 10 de la nit amb el ràdio-drama “El món s’acaba, però s’acaba bé”. Serà un programa radiofònic, realitzat en directe des de la Plaça de Miquel Martí i Pol i emès per Ràdio Tordera. En aquest programa s’entrevistaran diversos especialistes en aspectes místics que analitzaran les autèntiques causes de la fi del món. A més, donaran alguns consells amb la finalitat d’ajudar la gent a aprofitar, de la millor manera possible, els últims dies de la nostra existència. Tot plegat, s’anirà amenitzant amb interpretacions musicals dels alumnes del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé. Medín Peirón, un dels guionistes de l’Altre Clavé d’avui, ens avança més detalls de l’activitat.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/altre-clavé-19-juliol-1.mp3|titles=altre clavé 19 juliol 1]

Peirón explica com sorgeix la idea d’incloure el mitjà de la ràdio en una actuació de l’Altre Clavé.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/altre-clavé-19-juliol-2.mp3|titles=altre clavé 19 juliol 2]

L’últim Altre Clavé de la temporada, protagonitzat per un drama radiofònic sobre la fi del món, és avui, a les 10 del vespre, a la plaça del poeta Miquel Martí i Pol. L’entrada és gratuïta.

Recordem que l’Altre Clavé d’avui està organitzat conjuntament per la Fundació Teatre Clavé, l’Associació d’Espectadors del teatre, l’Ajuntament de Tordera i Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES