IniciNoticiesEntitatsL’ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT DE TORDERA DONARÀ MÉS DE 1.000 EUROS A LA...

L’ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT DE TORDERA DONARÀ MÉS DE 1.000 EUROS A LA FUNDACIÓ ESCLEROSI MÚLTIPLE I DESTINARÀ UNS 360 EUROS A NICARAGUA PER CREAR UNA BIBLIOTECA.

L’Associació de Voluntariat de Tordera ha organitzat recentment dues noves campanyes solidàries al municipi. Fa un parell de setmanes, l’entitat va sumar-se, un any més, a l’acte de la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”. Seguint l’experiència dels anys anteriors, van instal·lar dues parades amb guardioles i materials d’estiu de la campanya, una davant les escales de l’església i l’altra a la piscina municipal. En total, Tordera donarà enguany 1.315,50 euros a la Fundació Esclerosi Múltiple. El Voluntariat va recollir uns 667 euros entre aportacions i vendes i, l’Ajuntament, que cada any hi participa donant la recaptació del dia de la piscina municipal, aquesta vegada aportarà uns 647 euros. La portaveu de l’Associació de Voluntariat, Montse Gispert, diu que aquest any s’ha recollit menys que el 2011, però que s’entén per la situació econòmica en què ens trobem.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/recaptacio-mullat.mp3|titles=recaptacio mullat]

Pel que fa al berenar solidari d’aquest passat cap de setmana, el Voluntariat ha aconseguit recaptar un total de 363,60 euros. Recordem que aquests diners es destinaran a rehabilitar i condicionar una aula de l’escola de Casa Blanca, a Nicaragua, per a crear una biblioteca. Montse Gispert explica d’on provenen els diners, també una mica inferiors que l’any passat.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/recaptacio-berenar-solidari.mp3|titles=recaptacio berenar solidari]

La propera activitat de l’Associació de Voluntariat és el Festival Solidari, que aquest any se celebrarà el diumenge, 28 d’octubre, al Teatre Clavé de Tordera. Com en edicions anteriors, hi actuaran diferents artistes convidats.

ÚLTIMES NOTÍCIES