IniciNoticiesEntitatsEL PATINATGE ARTÍSTIC TORDERA CELEBRA AMB GRAN ÈXIT DE PÚBLIC EL TERCER...

EL PATINATGE ARTÍSTIC TORDERA CELEBRA AMB GRAN ÈXIT DE PÚBLIC EL TERCER FESTIVAL DE L’ENTITAT, QUE ENGUANY ESTAVA AMBIENTAT EN EL BOSC.

El Patinatge Artístic Tordera, fundat a l’octubre de l’any 2009, va celebrar aquest passat diumenge el tercer festival de l’entitat, al pavelló de la Plaça de la Concòrdia. En l’espectacle hi van participar més de 100 patinadors dels clubs de patinatge artístic de Pineda de Mar, Calella, Palafolls, Arenys de Munt, Bescanó i Tordera. Actuacions en parelles, individuals, grups shows grans i juvenils i actuacions temàtiques van omplir dues hores de festival, que es va allargar més del previst per l’ensurt d’una caiguda en l’actuació dels actuals campions d’Espanya juvenils. El festival es va reemprendre quan els metges del SEM van confirmar que la patinadora estava fora de perill. El president del Patinatge Artístic Tordera, Juan Carlos Herrero, es mostra satisfet amb el resultat del festival tot i aquest contratemps.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/balanç-festival-patinatge.mp3|titles=balanç festival patinatge]

El Patinatge Artístic Tordera compta actualment amb prop d’una cinquantena de patinadors i patinadores entre promoció, iniciació i competició.

ÚLTIMES NOTÍCIES