IniciNoticiesEducacióEL CONSELL COMARCAL DEL MARESME ORGANITZA UN CURS DE DIRECTOR DE LLEURE...

EL CONSELL COMARCAL DEL MARESME ORGANITZA UN CURS DE DIRECTOR DE LLEURE INFANTIL I JUVENIL.

El Consell Comarcal del Maresme, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró, organitza un curs de director de lleure infantil i juvenil. El curs s’impartirà del 18 de setembre al 29 de novembre i consta de 120 hores teòriques i 175 hores pràctiques. El preu és de 265 euros. El curs està destinat a totes aquelles persones que ja tenen el títol de monitor/a i volen aprofundir en el lleure infantil i juvenil, o també a tots aquells que ja ocupen càrrecs de responsabilitat en activitats o entitats d’educació en temps lliure. Neus Serra, Delegada de Benestar Social i Educació del Consell Comarcal del Maresme, explica quins són els requisits per poder-hi accedir.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/neus-serra-1.mp3|titles=neus serra 1]

Neus Serra descriu quines són les opcions de feina que s’obren amb el curs i diu que l’objectiu principal és adquirir els diferents coneixements que permetin treballar de director/a en un centre de lleure.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/neus-serra-2.mp3|titles=neus serra 2]

Serra assegura que el curs és molt sol·licitat pels joves i respon a la demanda dels consistoris maresmencs.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/neus-serra-3.mp3|titles=neus serra 3]

El curs de director de lleure infantil i juvenil està organitzat pel Consell Comarcal del Maresme i es realitzarà al Centre Cívic Pla d’en Boet de Mataró. Els interessats han d’omplir el formulari que trobaran a la pàgina web de l’Ajuntament de Tordera. Tenen temps fins aquest dijous, 19 de juliol.