IniciNoticiesEntitatsL’ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT ORGANITZA AMB ÈXIT EL BERENAR SOLIDARI PER CREAR UNA...

L’ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT ORGANITZA AMB ÈXIT EL BERENAR SOLIDARI PER CREAR UNA BIBLIOTECA A NICARAGUA.

L’associació de voluntariat de Tordera ha organitzat aquest diumenge una nova edició del berenar solidari. Enguany el preu de la col·laboració en el berenar era de 2,50 euros. Els diners recaptats es destinaran a adequar un espai de l’escola de Casa Blanca (Nicaragua) com a biblioteca escolar i comunitària. Tota la recaptació anirà destinada a rehabilitar i condicionar una aula per a crear una biblioteca, amb la intenció de tenir les condicions bàsiques de conservació dels material i treure’n el màxim rendiment. Joan Mas, el voluntari promotor de la creació d’aquesta biblioteca a Nicaragua, ens explica com va sorgir la idea.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/berenar-solidari-joan.mp3|titles=berenar solidari joan]

En aquesta edició, el berenar comptava amb una xocolatada amb melindros, actuacions diverses i activitats destinades des dels més petits fins als més grans. Així ho explica Núria Clota, la presidenta de l’associació de voluntariat.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/berenar-solidari-activitats.mp3|titles=berenar solidari activitats]

Núria Clota fa un balanç molt positiu de l’activitat i es mostra molt contenta amb la participació dels torderencs i torderenques.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/berenar-solidari-balanç.mp3|titles=berenar solidari balanç]

La recaptació d’aquest berenar solidari es destinarà a la creació d’una Biblioteca a Casa Blanca, Nicaragua.

ÚLTIMES NOTÍCIES