IniciNoticiesPolíticaUNES 150 PERSONES PARTICIPEN DE LA MARXA PER LA INDEPENDÈNCIA ORGANITZADA PER...

UNES 150 PERSONES PARTICIPEN DE LA MARXA PER LA INDEPENDÈNCIA ORGANITZADA PER L’ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA A TORDERA.

L’Assemblea Nacional Catalana ha convocat una gran manifestació en favor de la independència del nostre país per el proper 11 de setembre d’enguany, a Barcelona. És per això que ha posat en marxa una sèrie d’accions arreu de Catalunya, amb l’objectiu de donar a conèixer l’esdeveniment. Ahir, en diverses poblacions de la nostra comarca, entre elles Tordera, la Columna Maresme Nord va realitzar un seguit de passacarrers, que van finalitzar amb la lectura d’un manifest i la cantada de l’himne nacional. Al nostre municipi, el recorregut va començar a la girola d’entrada a Tordera (Renault-Manresa) i va finalitzar al Parc de la Sardana. Hi van participar unes 150 persones. Escoltem la valoració del representant maresmenc de l’Assemblea Nacional Catalana, Enric Saez.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/balanç-Enric-Saez-1.mp3|titles=balanç Enric Saez 1]

A la nostra comarca, el passacarrers que es va celebrar a Tordera també es va repetir a les poblacions veïnes de Palafolls, Malgrat de Mar i Santa Susanna. Enric Saez diu que aquestes accions són molt importants per aconseguir una manifestació massiva a Barcelona el dia de la Diada Nacional.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/balanç-Enric-Saez-2.mp3|titles=balanç Enric Saez 2]

L’Assemblea Nacions de Catalunya pretén aglutinar el conjunt de l’independentisme català i ser un òrgan popular i social que capitanegi el procés per recuperar la independència política de Catalunya, mitjançant la constitució d’un estat de dret.

ÚLTIMES NOTÍCIES