IniciNoticiesSocietatPROSTITUTES DE L’N-II A TORDERA PROTESTEN I ASSEGUREN QUE SEGUIRAN EXERCINT...

PROSTITUTES DE L’N-II A TORDERA PROTESTEN I ASSEGUREN QUE SEGUIRAN EXERCINT MALGRAT LES MULTES.

Una trentena de prostitutes i representants d’associacions que els donen suport s’han concentrat durant el matí a l’N-II, a Tordera, per protestar contra la modificació de la llei de carreteres, que va entrar en vigor a principis de mes. Aquesta nova legislació permet sancionar clients i prostitutes amb multes que poden arribar fins als 30.000 euros.
A causa d’aquesta normativa, les prostitutes estan perdent clientela, cosa que no estan disposades a continuar patint. A més, consideren que les multes són excessives i que les criminalitzen.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/prostitutes-1.mp3|titles=prostitutes 1]

Les associacions que els donen suport creuen que les sancions no són les més adients per fer que la situació de les noies millori ni tampoc per incrementar la seguretat dels conductors. Escoltem Clarissa Velocci de l’ associació genera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/prostitutes-2.mp3|titles=prostitutes 2]

Algunes de les prostitutes ja han estat sancionades, però defensen que exercir la prostitució és l’única via que tenen per sobreviure i poder enviar diners als seus familiars. Tot i la normativa, asseguren que continuaran a peu de carretera.