IniciNoticiesCulturaLA MÚSICA I EL TEATRE BASAT EN L’OBRA DE JULIO CORTÁZAR PROTAGONITZEN...

LA MÚSICA I EL TEATRE BASAT EN L’OBRA DE JULIO CORTÁZAR PROTAGONITZEN L’ALTRE CLAVÉ D’AQUEST DIJOUS.

La segona nit de l’Altre Clavé començarà amb música a càrrec de Dani Álvarez (veu) i Sergi Sirvent (piano), que ens presentaran el seu disc “Las simples cosas”.

El segon bloc de la nit anirà a càrrec d’alumnes de l’Aula de Teatre, que presentaran un espectacle basat en textos de l’escriptor Julio Cortázar (1914-1984). En concret, a partir d’”Historias de cronopios y de famas” (1962), els alumnes d’expressió dramàtica ens proposaran els seus antídots contra la monotonia. Al final de cadascuna, es donarà pas al jazz en directe de la mà de Dani Álvarez i Sergi Sirvent, que retran homenatge a Cortázar recitant fragments de “Rayuela” (1963) i interpretant els temes als quals al·ludeix el text. El director del teatre clavé, Josep Navarro ens dóna detalls sobre l’ activitat.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/altre-clave-12-juliol.mp3|titles=altre clave 12 juliol]

“De cronopios y jazzuelas” començarà a les 10 de la nit a la plaça de Miquel Martí i Pol i és gratuït. El Cicle l’Altre Clavé continuarà el dijous 19 de juliol amb la tercera i última proposta titulada “Arriba la fi del món”.