IniciNoticiesEsportsCESC FÀBREGAS VISITA TORDERA EL DIA DE LA CLOENDA DEL SEU CAMPUS....

CESC FÀBREGAS VISITA TORDERA EL DIA DE LA CLOENDA DEL SEU CAMPUS. ÉS MOLT PROBABLE QUE L’ANY QUE VE ES TORNI A REPETIR L’EXPERIÈNCIA AL NOSTRE MUNICIPI.

Aquest passat dissabte va finalitzar a Tordera la tercera edició de la Cesc Fàbregas Academy. Durant 9 dies, uns 150 nens d’entre 7 i 17 anys han participat del campus del jugador, que es fonamenta en quatre pilars: el treball en equip, la humilitat, el joc net i el no rendir-se mai.

En aquesta edició, la visita d’en Cesc s’ha fet esperar fins l’últim dia, a causa de la seva participació a l’Eurocopa i els compromisos promocionals del jugador. La bogeria mediàtica que es va viure l’any passat, quan estava a l’aire el seu fitxatge pel Barça, no s’ha repetit aquest any, però la seva visita va mobilitzar igualment un bon grup de periodistes de ràdios, televisions i diaris tant espanyols com catalans. En declaracions als mitjans, Cesc Fàbregas va parlar de l’actualitat blaugrana, de l’Eurocopa, de la Pilota d’Or i, com no, del seu campus. Es mostrava molt content d’haver pogut compartir la jornada amb els nens participants.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/cesc-1.mp3|titles=cesc 1]

Cesc va destacar que molts dels participants no saben el que és veure perdre el Barça i la selecció, ja que han viscut els millors anys de la seva història, però que algun dia veuran l’esforç que representa aconseguir tants èxits.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/cesc-2.mp3|titles=cesc 2]

La qualitat de les instal·lacions esportives, la situació geogràfica i la bona organització d’edicions anteriors han estat els motius principals perquè el campus repetís enguany novament a Tordera. Entre les novetats, aquesta vegada els nens han estat allotjats a l’institut Lluís Companys. El pare del jugador, Francesc Fàbregas, està molt content amb el resultat del campus i amb l’acollida del nostre municipi. Assegura que si no hi ha cap inconvenient, l’any vinent tornarem a tenir a Tordera el Campus Cesc. Escoltem-lo.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/balanç-campus-cesc.mp3|titles=balanç campus cesc]

El programa d’activitats, dirigit per monitors altament qualificats, combina el futbol amb altres activitats esportives i lúdiques en contacte amb la natura.

ÚLTIMES NOTÍCIES