IniciNoticiesEntitatsL’ASSOCIACIÓ DE GENT GRAN DE L’ESPLAI CELEBRA EL 35è ANIVERSARI AMB UN...

L’ASSOCIACIÓ DE GENT GRAN DE L’ESPLAI CELEBRA EL 35è ANIVERSARI AMB UN GRAN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN TOTES LES ACTIVITATS.

L’Associació de Gent Gran de l’Esplai ha celebrat aquest passat cap de setmana el seu 35è aniversari amb activitats diverses. Divendres, prop de 150 persones van participar del dinar d’aniversari al restaurant “Ca la Maria”. Dissabte a la tarda, per primera vegada es va celebrar una missa al local de l’Esplai. Tot seguit va tenir lloc una audició de sardanes amb la cobla Genisenca que va acabar amb el repartiment de coca i cava per a tots els asssistents. El president de l’Associació de Gent Gran, Miquel Pujol, es mostra molt satisfet amb la participació als diferents actes i destaca l’èxit de la missa.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/07/balanç-festa-aniversari-esplai.mp3|titles=balanç festa aniversari esplai]

Després de l’èxit de la missa celebrada al local de l’entitat, és molt probable que se n’hi celebrin més d’ara endavant. El ball fi de festa d’ahir a la tarda va posar el punt i final a la celebració dels 35 anys de vida de l’Associació de Gent Gran de l’Esplai de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES