IniciNoticiesEsportsEL CF TORDERA A CONTINUA LA SEVA LLUITA PER LA PRIMERA POSICIÓ...

EL CF TORDERA A CONTINUA LA SEVA LLUITA PER LA PRIMERA POSICIÓ AMB EL SALT, EL TORDERA B PERD AL CAMP DEL PORQUERES

El CF Tordera A va guanyar contra el Ca La Guidó per 1-0. Un partit on va sumar tres punts més, acotant les distàncies contra el líder de la classificació, el Salt. Els locals van gaudir de diverses ocasions de gol a la primera part, fins que al final d’ aquest temps es va marcar l’únic gol del partit. Els visitants van fer un bon partit, ja que comptaven amb una bona estratègia. El proper cap de setmana jugaran al camp del Guíxols B, el diumenge 27 a les cinc de la tarda.

El partit del Tordera B va estar molt disputat, es va demostrar en que en la segona part van aconseguir remuntar 4 gols de diferència. Finalment, el Porqueres es va poder desmarcar del partit i així aconseguir el 5-4 definitiu. El proper diumenge dia 27 jugaran a casa a les cinc de la tara, els visitaran els del Bosc de Tosca.