IniciNoticiesCulturaLA FESTA MAJOR DE SANT PERE CONTINUA AVUI AMB SARDINADA I HAVANERES.

LA FESTA MAJOR DE SANT PERE CONTINUA AVUI AMB SARDINADA I HAVANERES.

La festa major de Sant Pere continua aquest dijous. A dos quarts de 9 del vespre hi haurà la sardinada popular davant el local del carrer Circumval·lació. Seguidament, recital d’Havaneres amb el grup “Els Rogers”, a la mitja part es servirà rom cremat. Durant les havaneres es vendran números per entrar en el sorteig d’una panera. Hi haurà instal·lada l’urna per l’elecció de la pubilla i la pubilleta i l’hereuet de Sant Pere 2012, a la Pista del Parc de Sant Pere. Pere Garcia, president de l’associació de veïns ens detalla les activitats d’avui.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/06/pere-garcia-actes-dijous.mp3|titles=pere garcia actes dijous]

A partir de demà s’instal·larà a Sant Pere, el Bus Alícia al costat del local social.  El bus és un projecte itinerant de l’Obra Social de Catalunya Caixa sobre alimentació i salut. L’exposició es podrà visitar de 10:30 a 2 del migdia i de 3 a dos quarts de 8 de la tarda. Les activitats de divendres continuaran a dos quarts de 10 de la nit amb el sopar popular, a la pista del parc de Sant Pere. Durant el sopar es vendran números per entrar en el sorteig de dos sopars per a dues persones gentilesa dels restauradors de Tordera. Finalment, ball de nit a càrrec del conjunt Arritmics, format per Sara Xampeny i Èrick Miralbell. Durant l’ actuació hi haurà instal·lada l’urna per l’lecció de la pubilla i la pubilleta i l’hereuet de Sant Pere.