IniciNoticiesCulturaLES REVETLLES DE SANT JOAN PROTAGONITZEN LES ACTIVITATS DEL CAP DE SETMANA...

LES REVETLLES DE SANT JOAN PROTAGONITZEN LES ACTIVITATS DEL CAP DE SETMANA A TORDERA.

Les revetlles de Sant Joan han estat protagonistes aquest cap de setmana, en diversos indrets de Tordera. Un any més, l’Associació La Nostra Dansa ha celebrat la revetlla de Sant Joan a la Plaça de l’Església i l’arribada de la Flama del Canigó a Tordera. Les activitats van començar amb la lectura del Missatge del Canigó i van continuar amb una audició de sardanes i el ball de revetlla. També hi va haver coca i cava per a tots els assistents. El membre de La Nostra Dansa, Joaquim Costas, en fa una valoració positiva.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/06/balanç-revetlla-nostra-dansa.mp3|titles=balanç revetlla nostra dansa]

La revetlla de Sant Joan a la plaça serveix per donar inici al cicle de ballades de sardanes i balls folk tradicionals que l’entitat prepara cada any per els mesos d’estiu. Aquest dimarts, 26 de juny, a un quart de 8 del vespre, comença el tradicional curset d’estiu de sardanes i, el proper divendres, 29 juny, tindrà lloc la primera audició de l’estiu, a dos quarts d’11 de la nit, a la Plaça de l’Església.  Per la seva banda, els membres del grup excursionista Miralles van arribar aquest passat dissabte a Tordera, dia de la revetlla de Sant Joan, amb la Flama del Canigó portada a peu des del cim de la muntanya. Després d’una setmana caminant entre 15 i 20 quilòmetres cada dia, el membre del grup excursionista, Abel Unió, feia un balanç molt positiu de l’ experiència.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/06/balanç-miralles-1.mp3|titles=balanç miralles 1]

El membres de Miralles van encendre una foguera a l’esplanada del casal de joves amb la flama portada del Canigó i van celebrar un sopar popular, organitzat conjuntament amb el bar “La colla”.

La nit va acabar amb l’actuació dels grups Beligherants, Set de Cop i ACE. Abel Unió, proposa que de cara l’ any vinent totes les activitats es facin a la plaça, per concentrar més la festa.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/06/balanç-miralles-2.mp3|titles=balanç miralles 2]

Per últim, El CF Tordera va celebrar la revetlla de Sant Joan amb tots els amants de la música de la dècada dels 80. Aquest passat dissabte, el club va preparar al camp de futbol una sessió de discoteca, on els assistents van gaudir amb les millors cançons dels 80. El president del club futbol, Toni Caparros, valorava molt positivament la festa.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/06/balanç-festa-80.mp3|titles=balanç festa 80]

La revetlla de Sant Joan va acabar a Tordera sense incidents remarcables, segons la policia local i bombers de la generalitat.

ÚLTIMES NOTÍCIES