IniciNoticiesCulturaEL VEÏNAT DE SANT ANDREU, SANT JAUME I MAS MARTÍ CELEBRA LA...

EL VEÏNAT DE SANT ANDREU, SANT JAUME I MAS MARTÍ CELEBRA LA SEVA FESTA VEÏNAL AMB UN BON NOMBRE DE PÚBLIC. LA NOVA PUBILLA DEL VEÏNAT ÉS LA CLÀUDIA PUIG MOYSSET.

Aquest passat cap de setmana, els veïns de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí han celebrat, coincidint amb les festes de Sant Joan, la seva festa veïnal. Les activitats van començar divendres amb el sopar popular i l’elecció de la nova Pubilla del veïnat. L’escollida va ser la Clàudia Puig Moysset. Escoltem-la en declaracions divendres a la nit, per Ràdio Tordera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/06/claudia-puig.mp3|titles=claudia puig]

Per la seva banda, l’actual Pubilla de Tordera i també 2a Dama Comarcal del Maresme, Nagore Bachiller, es va acomiadar divendres de la banda de Pubilla de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí 2011. Ella mateixa fa balanç de l’experiència viscuda aquest últim any com a representant del seu veïnat.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/06/balanç-nagore.mp3|titles=balanç nagore]

La tradicional cantada d’havaneres i el rom cremat van posar, ahir el vespre, punt i final a les festes del veïnat de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí 2012. Han estat tres dies de festa en què, petits i grans, han gaudit de les diferents activitats organitzades per l’Associació de veïns. Nagore Bachiller es mostra contenta amb la participació i el resultats dels diferents actes que s’han celebrat.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/06/balanç-st-andreu.mp3|titles=balanç st andreu]

Totes les activitats de les festes del veïnat de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí han tingut lloc a la pista poliesportiva, al costat del local social. La setmana que ve és el torn del veïnat de Sant Pere, on l’Associació de Veïns ja fa dies que treballa per tenir a punt totes les activitats de la festa.

ÚLTIMES NOTÍCIES