IniciNoticiesSocietatLA POLICIA LOCAL PREPARA LA CAMPANYA PREVENTIVA PER LES REVETLLES DE SANT...

LA POLICIA LOCAL PREPARA LA CAMPANYA PREVENTIVA PER LES REVETLLES DE SANT JOAN I SANT PERE.

La Regidoria de Seguretat a través de la Policia Local impulsa, un any més, la campanya preventiva “Passa-t’ho bé, no et cremis” amb motiu de les properes revetlles de Sant Joan i Sant Pere.

La campanya vol donar compliment a les mesures de seguretat i legislació vigent en relació a la tinença i l’ús dels petards per tal d’evitar situacions de perill. Els objectius de la campanya es basen en garantir la seguretat física dels menors i de les persones del seu voltant per evitar que es prengui mal pel mal ús dels petards, evitar danys a propietats públiques i privades i a d’altres béns immobles i afavorir la convivència entre la ciutadania tenint en compte terceres persones que per motius diversos (edat, malalties, feina, situacions personals) no poden gaudir de les revetlles.

Així, la Policia Local  ha establert un dispostiu d’actuació per a diferents casos com ara detectar  un menor d’edat que utilitzi o dugui petards d’una classe superior a la que té permesa o detectar un mal ús o un ús inadequat dels petards. Ho explica la regidora de seguretat, Silvia Català.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/06/mesures-poli-st-joan-1.mp3|titles=mesures poli st joan 1]

Finalment la Policia Local també realitzarà inspeccions periòdiques als punts de venda de petards autoritzats per comprovar que compleixin els requisits tècnics i administratius i que es venguin petards de les classes autoritzades als menors segons la seva edat.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/06/mesures-poli-st-joan-2.mp3|titles=mesures poli st joan 2]

La regidoria de Medi Ambient, per la seva banda, també forma part de la campanya preventiva en tant que afecta la prohibició de fer foc al bosc.

ÚLTIMES NOTÍCIES