IniciNoticiesCulturaEL TEATRE CLAVÉ COMENÇA A PREPARAR LA PROPERA EDICIÓ DE “L’ART DE...

EL TEATRE CLAVÉ COMENÇA A PREPARAR LA PROPERA EDICIÓ DE “L’ART DE SER ESPECTADOR”.

S’obre el període per als centres educatius per reservar els espectacles de la programació escolar 2012-2013. “L’art de ser espectador” és el nom que rep la programació en horari escolar que organitza la Fundació Teatre Clavé conjuntament amb els ajuntaments dels municipis de la zona i la diputació de Barcelona. Per al proper curs 2012-2013, la programació inclou una desena de propostes adreçades a alumnes des de Cicle Infantil fins a Batxillerat. La reserva d’espectacles es pot fer fins el 28 de setembre de 2012. El director del teatre clavé, Josep Navarro destaca la basant positiva en l’accés dels nens al teatre.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/06/teatre-escolar.mp3|titles=teatre escolar]

La Fundació Teatre Clavé suma més de 10 anys de trajectòria en l’organització de la campanya de teatre, música, dansa i titelles en horari escolar “L’art de ser espectadors”, amb la voluntat d’acostar el teatre a infants i joves de tots els cicles educatius que, sovint, no tenen costum o possibilitat de freqüentar la pràctica cultural.

Aquest curs que ara s’acaba, l’art de ser espectadors ha comptat amb prop de 40 funcions que han gaudit més de 8.500 alumnes de les escoles públiques i concertades de diversos municipis de l’Alt Maresme i la Selva.