IniciNoticiesCulturaELS VEÏNS DE SANT ANDREU, SANT JAUME I MAS MARTÍ CELEBREN AQUEST...

ELS VEÏNS DE SANT ANDREU, SANT JAUME I MAS MARTÍ CELEBREN AQUEST CAP DE SETMANA LES FESTES.

L’associació de veïns de Sant Andreu, Sant Jaume i Mas Martí ja ho tenen tot apunt per celebrar aquest cap de setmana les festes de Sant Joan 2012. Les activitats comencen aquest dijous 21 de juny amb una caminada popular, a les 8 de la tarda. Divendres 22 de juny, a dos quarts de 10 es farà tindrà lloc el sopar popular. El preu és de 15 euros, el tiquets es poden adquirir al local social i la farmàcia Tiburcio. En aquest establiments, també es podrá votar per la pubilla. A les 11 de la nit començarà el ball amb el conjunt Maracaibo, a la mitjà part es celebrarà l’elecció de la pubilla del veïnat. La pubilla de Tordera i del veïnat de Sant Andreu, Nagore Bachiller ens parla sobre aquestes activitats.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/06/festes-st-andreu-1.mp3|titles=festes st andreu 1]

Dissabte, 23 de juny, durant el mati jocs infantils tradicionals i de cucanya, a les 12 s’escolliran els guanyadors del concurs de dibuix. Les activitats continuaran a dos quarts de 8 sardinada popular. A les 10 de la nit revetlla de sant Joan amb ball. Finalment Diumenge, les activitats començaran a les 10 del mati amb xocolatada popular. Nagore Bachiller explica que a les 12 migdia, hi haurà jocs de cucanya per a grans i seguidament ofici solemne a la capella de sant Andreu.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/06/festes-st-andreu-2.mp3|titles=festes st andreu 2]

A la tarda, hi haurà festa de l’ escuma.  A les 9 de la nit,  fi de festa amb una cantada d’havaneres i rom cremat per a tothom. L’associació de veïns recorda que les festes se celebraran a la pista poliesportiva al costat del local social.

ÚLTIMES NOTÍCIES