IniciNoticiesEntitatsEL PSC DE TORDERA ACUSA QUE RÀDIO TORDERA CENSURA LA NOTA DE...

EL PSC DE TORDERA ACUSA QUE RÀDIO TORDERA CENSURA LA NOTA DE PREMSA ENVIADA PER L’AGRUPACIÓ EN RELACIÓ A LA RECOLLIDA DE SIGNATURES PER LES RETALLADES A L’ESCOLA BRESSOL. RÀDIO TORDERA NO COMPARTEIX AQUESTA ACUSACIÓ.

L’agrupació local del PSC, ha publicat al seu bloc una denúncia contra Ràdio Tordera. En ella diuen, que ja fa molts de temps que la nostra agrupació ha detectat i ha presentat queixes pel que fa a la falta de pluralisme de la nostra emissora municipal Ràdio Tordera a favor dels interessos polítics del govern municipal actual. La darrera mostra ha estat la nota de premsa que el nostre grup va enviar a aquesta emissora en relació a la recollida de signatures per evitar les retallades a l’escola bressol i que al nostre entendre ha estat canviat tot el contingut i el sentit de la notícia. Des de Ràdio Tordera, evidentment, respectem però no compartir aquesta opinió. I més, que s’acusi de censura quan el tema en qüestió s’ha tractat en diverses ocasions.

Sempre es pot qüestionar el criteri periodístic, però creiem que parlar de censura és anar més enllà. Davant la fermesa que no s’ha actuat malament, es convocarà properament un consell d’administració per tractar el tema.

ÚLTIMES NOTÍCIES