IniciNoticiesSocietatL’ADMINISTRACIÓ DE LOTERIA DE TORDERA REPARTEIX UN SEGON PREMI DE PROP DE...

L’ADMINISTRACIÓ DE LOTERIA DE TORDERA REPARTEIX UN SEGON PREMI DE PROP DE 22.000 EUROS EN EL SORTEIG DE LA PRIMITIVA.

L’administració de Loteria de Tordera ha donat un segon premi del sorteig de la Loteria Primitiva del passat dijous, 14 de juny. L’administració torderenca, situada a la Plaça de l’Església, ha validat una de les butlletes premiada amb 21.898 euros (5 encerts i el complementari). El responsable de l’administració de Loteria de Tordera, Joaquim Escolano, es mostra content d’haver pogut validar la butlleta del premi i explica que de moment desconeixen qui és la persona premiada.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/06/premi-loteria-1.mp3|titles=premi loteria 1]

La clientela de l’administració torderenca és molt heterogènia, ja que a més dels veïns del municipi el diumenge rep molts visitants amb motiu del mercat setmanal. Joaquim Escolano espera seguir repartint premis.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/06/premi-loteria-2.mp3|titles=premi loteria 2]

L’últim premi que havia repartit fins avui l’administració de Loteria de Tordera és una Quiniela del mes d’abril del 2010, premiada amb 48.000 euros del “Ple al 15” de la jornada del cap de setmana. Cal recordar, però, que el premi més gran que ha donat mai l’administració és un primer premi del sorteig de la Primitiva de 661.000 euros, el desembre de l’any 2008.

ÚLTIMES NOTÍCIES