IniciNoticiesPolíticaEL MINISTERI DE L’INTERIOR ESTUDIA MESURES “PENALS” PER “ACABAR” AMB LES PROSTITUTES...

EL MINISTERI DE L’INTERIOR ESTUDIA MESURES “PENALS” PER “ACABAR” AMB LES PROSTITUTES A LES CARRETERES.

El ministeri de l’Interior espanyol estudia la manera més efectiva de seguir els passos de la Generalitat per acabar amb la presència de prostitutes a les carreteres i evitar així aquesta pràctica. El ministre, Jorge Fernández Díaz, ha assegurat que l’executiu espanyol “està estudiant la possibilitat de mesures penals i administratives que poguessin ajudar a acabar amb un tràfic tant degradant com aquest i que dóna una imatge molt poc edificant”.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/06/ministre-prostitucio-1.mp3|titles=ministre prostitucio 1]

En aquest sentit, ha detallat que planegen una reforma “per la via de la seguretat vial al codi de circulació, per la via de la llei de seguretat ciutadana i, si s’escau, també pel codi penal”.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/06/ministre-prostitucio-2.mp3|titles=ministre prostitucio 2]

El Parlament va aprovar a finals del 2011 la prohibició de l’exercici de la prostitució a les carreteres catalanes a través d’una llei òmnibus. Aquestes multes només es podran posar a les vies de titularitat catalana com la Gi-600 entre Tordera i Blanes o la Gi-512 entre Tordera i Hostalric. L’objectiu és ara fer arribar la prohibició a la resta de vies de l’ estat, previ acord amb el govern espanyol. La principal via de l’ estat, és la N-II, precisament la carretera on es concentren el major nombre de prostitutes. El pas d’aquesta via per Tordera concentra cada dia més d’ una quinzena de prostitutes.

ÚLTIMES NOTÍCIES