IniciNoticiesCultura“SALMORAL” I “SIE7E Y PUNTO" GUANYEN EL CONCURS DE GRUPS LOCALS I...

“SALMORAL” I “SIE7E Y PUNTO” GUANYEN EL CONCURS DE GRUPS LOCALS I ACTUARAN DURANT LA PROPERA FESTA MAJOR.

“Salmoral” i “Sie7e i Punto” són els dos grups guanyadors del concurs de grups locals que ha organitzat la Regidoria de Joventut a través del Casal de Joves. Els guanyadors actuaran al concert de la nit jove de Festa Major, prevista per al 18 d’agost, i s’enduen un premi en metàl·lic de 300€.

El concurs, al que hi han participat 8 grups de música locals, s’ha pensat amb l’objectiu promoure, potenciar i donar suport als grups a través d’un concert en el marc de la Festa durant el qual puguin donar-se a conèixer al públic. Ho explica la regidora de joventut, Eliana Romera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/06/eliana-concurs-musica-1.mp3|titles=eliana concurs musica 1]

L’elecció dels grups la realitzarà ha estat a càrrec d’un jurat composat per un músic professional,  un jove del municipi, un representant de l’associació de músics locals i  un representant de la regidoria de joventut. El jurat ha valorat especialment la qualitat musical i l’originalitat.

Els músics participants al concurs que vulguin conèixer la puntuació del jurat poden consultar-la al Casal de Joves de Tordera.