IniciNoticiesPolíticaELS ALCALDES AFECTATS PER LA N-II A LES COMARQUES GIRONINES ES REUNIXEN...

ELS ALCALDES AFECTATS PER LA N-II A LES COMARQUES GIRONINES ES REUNIXEN AVUI A MADRID AMB TOTS ELS PARTITS AL CONGRÉS PER RECLAMAR EL DESDOBLAMENT DE LA CARRETERA.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, juntament amb els alcaldes de la Selva afectats per les obres de desdoblament de la N-II estan a  Madrid per reclamar als diputats del Congrés la represa i acabament definitiu de les obres.

La delegació d’alcaldes té previst reunir-se aquest matí amb els diferents grups polítics al Congrés (PSOE, PP, Grup mixt (ERC-BNG), ICV-EUiA-CHA, EAJ-PNV, CIU) per demanar-los que intercedeixin en la represa de les obres de la carretera, aturades des de fa anys i que l’han convertit en un dels punts més perillosos de la xarxa viària catalana.

Consideren que és el moment adequat, atès que encara no s’han aprovat de forma definitiva els Pressupostos Generals de l’Estat i encara s’estan debatent esmenes.  Els representants gironins estan decidits a defensar tots junts el que consideren un tema de “sentit comú”. El president del consell comarcal de la Selva, Robert Fauria ha assegurat que faran tot el que estigui a les seves mans per traslladar aquest missatge als polítics.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/06/alcaldes-gironins-2.mp3|titles=alcaldes gironins 2]

Aquesta acció institucional es fa poc després que el PP ha anunciat una partida extra de 300.000 euros per al tram de Maçanet de la Selva-Sils, que arribarà als 1,6 milions d’euros en total. Una xifra que s’afegiria als 15,9 milions ja inclosos dins els pressupostos de l’Estat per al tram Caldes-Sils.

ÚLTIMES NOTÍCIES