IniciNoticiesTecnologiaENDESA INSTAL·LA PARALLAMPS A LES SUBESTACIONS DE TORDERA I LLORET DE MAR...

ENDESA INSTAL·LA PARALLAMPS A LES SUBESTACIONS DE TORDERA I LLORET DE MAR PER MILLORAR EL SUBMINISTRAMENT A LA ZONA.

La companyia eléctrica Endesa ha instal·lat un sistema de parallamps a les subestacions de Tordera i Lloret de Mar amb l’objectiu d’evitar que els llamps que puguin caure per la zona afectin directament les instal·lacions elèctriques. Amb aquesta actuació, la Companyia assegura que vol garantir la qualitat i la continuïtat del servei a més de 100.000 clients repartits per les comarques de la Selva, l’Alt Maresme i el Gironès.

Concretament, els treballs de millora, que han suposat una inversió de gairebé 30.000 euros aportats íntegrament per Endesa, beneficiaran als municipis de Tordera, Malgrat de Mar i Palafolls, i a Llagostera, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Blanes, Maçanet de la Selva, Vidreres i Fogars de la Selva .

Fonts d’Endesa han assenyalat també que aquest sistema de protecció atmosfèrica “és òptim” per a salvaguardar de descàrregues elèctriques les instal·lacions de la Companyia, ja que el seu aparellatge no està dissenyat per aguantar les sobreintensitats tan elevades que representa la caiguda d’un llamp. Així, aquests dispositius poden absorbir l’excés d’energia –màxima, en un breu espai de temps– que, “d’altra manera, malmetrien seriosament les subestacions”, conclouen.

ÚLTIMES NOTÍCIES