IniciNoticiesCulturaQUIM HARO PRESENTA EL SEU NOU LLIBRE “QUINITO, UN NOU CURS”

QUIM HARO PRESENTA EL SEU NOU LLIBRE “QUINITO, UN NOU CURS”

El torderenc Quim Haro va presentar divendres passat, a la biblioteca, les noves aventures de Quinito, al seu nou llibre “Quinito, un nou curs”, editat per Barcanova. Com en el seu primer treball publicat, “Quinito, quin curs el teu!”, aquesta vegada l’autor també ha comptat amb la col·laboració del torderenc Miquel Rabert com a il·lustrador. En aquest llibre, En Quinito deixa l’escola que l’ha vist créixer i, lluny del seu petit poble, comença un nou curs a la ciutat. Però el col·legi és molt diferent, també els companys, i els mestres… i els costums. L’autor, Quim Haro ens parla sobre el nou llibre d’en Quinito.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/06/Quim-Haro-argument.mp3|titles=Quim Haro argument]

Quim Haro assegura que el llibre es pot llegir independentment de la primera part i està dirigit per uns alumnes més grans.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/06/Quim-Haro-dirigit.mp3|titles=Quim Haro dirigit]

Aquest és el cinquè llibre del professor i autor torderenc. A “Quinito, un nou curs” l’han precedit “Quinito, quin curs el teu”, “Tordera, paisatges emocionals”, “Escales de Cargol” i “Cuna de amargo azúcar”. El llibre d’en Quim Haro i il·lustracions de Miquel Rabert, es pot trobar a totes les llibreries de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES