IniciNoticiesCulturaJOAQUIM HARO PRESENTA AQUEST TARDA A LA BIBLIOTECA EL LLIBRE “QUINITO…., UN...

JOAQUIM HARO PRESENTA AQUEST TARDA A LA BIBLIOTECA EL LLIBRE “QUINITO…., UN NOU CURS” AMB IL·LUSTRACIONS DE MIQUEL RABERT.

El torderenc Quim Haro presentava l’ any 2003, la novel·la infantil “ Quinito, quin curs el teu”. Ara, 9 anys després, l’editorial Barcanova i la biblioteca de Tordera presentaran aquesta tarda, el segon llibre amb les aventures d’en “Quinito…., un nou curs”. Quim Haro explica les dificultats per publicar el llibre i assegura que en principi aquest serà l’últim  llibre sobre en Quinito.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/06/Quim-Haro-dificultats.mp3|titles=Quim Haro dificultats]

En aquest llibre, En Quinito deixa l’escola que l’ha vist créixer i, lluny del seu petit poble, comença un nou curs a la ciutat. Però el col·legi és molt diferent, també els companys, i els mestres… i els costums. Troba molt a faltar la seva antiga escola de poble, els seus amics i, fins i tot, la seva mestra. Durant la presentació acompanyaran a Quim Haro, Miquel Rabert il·lustrador del llibre i Roser Nonell, mestre de l’escola Ignasi Iglésias de Tordera. Quim Haro ens parla sobre la presentació.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/06/quim-haro-presentacio.mp3|titles=quim haro presentacio]

L’acte tindrà lloc avui, a dos quarts de 8 de la tarda, a la biblioteca de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES