IniciNoticiesEducacióJA ES POT SOL·LICITAR EL SERVEI DE TRANSPORT ESCOLAR PER AL PROPER...

JA ES POT SOL·LICITAR EL SERVEI DE TRANSPORT ESCOLAR PER AL PROPER CURS PER ALS ALUMNES DE TORDERA.

El servei de transport escolar no obligatori dels centres educatius de Tordera depèn de l’Ajuntament de Tordera. L’Ajuntament en subvenciona una part important del cost. El contracte de gestió d’aquest servei està adjudicat a l’empresa Autocars Barrera, SL. en règim de concessió.

Les famílies interessades a utilitzar aquest servei, durant el curs 2012–2013, poden trobar tota la informació, la normativa i el formulari d´inscripció, a l’espai www.tordera.cat o bé poden recollir tota la documentació, presencialment, a l’Ajuntament de Tordera, oficines de Serveis Personals de la plaça de la Concòrdia.

La utilització del servei de transport escolar requereix que s’ompli correctament el full d’inscripció, es signi i es lliuri a la mateixa escola abans del dia 20 de juny de 2012. A partir d’aquesta data s’haurà de lliurar a l’Ajuntament de Tordera, oficines de Serveis Personals de la plaça de la Concòrdia on les persones interessades també es poden dirigir per a qualsevol informació relativa a aquest servei. La regidora d’ensenyament i transports, Maria Angels Cayro explica que la crisi ha afectat l’ús del transport escolar entre les famílies. Cayro assegura que un cop coneguin la demanda del servei per el proper curs, elaboraran la ruta dels autocars.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/06/cayro-transport-escolar-1.mp3|titles=cayro transport escolar 1]

La Regidoria d’Ensenyament informa que la utilització d’aquest servei implica l’acceptació de la normativa establerta a tal efecte i que va ser aprovada per la Junta de Govern Local.

La normativa estableix els criteris principals del servei de transport no obligatori a Tordera, així com les rutes, el nombre de parades i el cost del servei, que enguany proposa diferents sistemes de pagament per a les famílies usuàries. La regidora de transport, Maria Angels Cayro assegura que les singularitats del nostre territori fa obligatori el servei de transport escolar.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/06/cayro-transport-escolar-2.mp3|titles=cayro transport escolar 2]

Recordem que el full d’inscripció per utilitzar el transport escolar es podrà lliurar a les escoles abans del dia 20 de juny.

ÚLTIMES NOTÍCIES