IniciNoticiesEntitatsTORDERA ACULL AQUEST CAP DE SETMANA UN NOU TORNEIG DE FUTBOL 7...

TORDERA ACULL AQUEST CAP DE SETMANA UN NOU TORNEIG DE FUTBOL 7 – MEMORIAL JOSEP BARCELÓ AMB LA PARTICIPACIÓ DE 800 NENS.

El Club Futbol Tordera ja escalfa motors per una nova edició del Torneig de Futbol 7 Memorial Barceló, una de les cites més reconegudes de l’esport base a nivell local, comarcal i nacional  i que enguany comptarà amb 56 equips, de 28 clubs diferents i per primera vegada hi participarà la selecció catalana en categoria Aleví. El membre de l’organització, Jordi Massana ha confirmat la participació enguany d’equips base de primer nivell.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/06/memorial-barcelo-1.mp3|titles=memorial barcelo 1]

Els partits començaran els dissabte a les nou del matí i acabaran el diumenge a les sis de la tarda. Es jugaran 4 partits de manera simultània. En total es disputaran 130 partits. Per poder jugar tots aquests partits, el Club disposarà dels quatre camps de futbol 7 de les instal·lacions esportives municipals. L’organització, que compta amb més de 150 voluntaris, també instal·larà servei de bar totes les hores de competició i de menjador al migdia de dissabte i diumenge. Jordi Massana destaca el paper fonamental dels voluntaris per poder tirar endavant el memorial.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/06/memorial-barcelo-2.mp3|titles=memorial barcelo 2]

Com cada any, hi haurà cerimònia inaugural, acte de cloenda i record a Josep Barceló. Malgrat la crisi econòmica, Jordi Massana destaca l’esforç del club futbol Tordera per poder continuar amb aquest esdeveniment.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/06/memorial-barcelo-3.mp3|titles=memorial barcelo 3]

Al llarg dels dos dies de torneig, s’organitzen diverses activitats paral·leles com el servei de piscina gratuït per a participants i acompanyants a la piscina municipal de Tordera. Tota la informació es podrà seguir on-line a la nova http://www.cftordera.cat/memorialjb/