IniciNoticiesCulturaEL CASAL DE JOVES ORGANITZA UN CONCURS PER ESCOLLIR ELS DOS GRUPS...

EL CASAL DE JOVES ORGANITZA UN CONCURS PER ESCOLLIR ELS DOS GRUPS LOCALS QUE ACTUARAN AL CONCERT JOVE DE FESTA MAJOR

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Tordera a través del Casal de Joves organitzen un concurs per escollir els dos grups locals que actuaran al concert de la nit jove de Festa Major, prevista per al 18 d’agost.

El concurs està pensat amb l’objectiu promoure, potenciar i donar suport als grups locals a través d’un concert en el marc de la Festa Major durant el qual puguin donar-se a conèixer al públic. Ho explica la regidora de joventut, Eliana Romera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/eliana-concurs-musica-1.mp3|titles=eliana concurs musica 1]

Al concurs podran participar grups locals (entenent com a local que assagin al Casal o que algun dels seus membres estigui empadronat a Tordera) de qualsevol estil musical.

Eliana Romera explica quins són els requisits per poder participar al concurs.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/eliana-concurs-musica-2.mp3|titles=eliana concurs musica 2]

L’elecció dels grups la realitzarà un jurat composat per un músic professional,  un jove del municipi, un representant de l’associació de músics locals i  un representant de la regidoria de joventut. El jurat valorarà els grups en funció de la seva qualitat musical i originalitat.

Tots els interessats en presentar els seu treballs podran fer-ho fins avui en format electrònic (mp3 o vídeo) amb les dades corresponents i els temes a: casaldejoves@tordera.cat El resultat del concurs es publicarà en la web www.tordera.cat el dia 11 de juny i es comunicarà a tots els grups participants.

ÚLTIMES NOTÍCIES