IniciNoticiesRegidoriesTORDERA PREPARA ACTIVITATS DE SENSIBILITZACIÓ EN EL MARC DEL DIA MUNDIAL CONTRA...

TORDERA PREPARA ACTIVITATS DE SENSIBILITZACIÓ EN EL MARC DEL DIA MUNDIAL CONTRA EL TABAC.

Avui es celebra el Dia Mundial contra el Tabac i a Tordera, des de les regidories de Sanitat i Ensenyament, s’organitzen un seguit activitats de sensibilització.

D’una banda, avui, a les 7 de la tarda, tindrà lloc la presentació de l’informe de consum de tabac, alcohol i drogues entre l’alumnat de secundària de l’Alt Maresme, a càrrec de Mar Latorre, coordinadora del Programa Intermunicipal de Drogodependències. La regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayro apunta que durant la presentació de l’informe, que rep el suport de la Diputació de Barcelona, es tractarà sobre quines són les substàncies més consumides per els joves d’aquesta edat.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/cayro-tabac-1.mp3|titles=cayro tabac 1]

A banda de la presentació de l’informe, també hi haurà altres activitats dins la mateixa campanya, com ara la parada que s’instal·larà al Camí Ral, de les 15:00h a les 17:00h, on personal sanitari del CAP convidarà la població a fer-se la prova de mesurar amb un coxímetre el volum de CO2 en aire espirat i amb un espiròmetre l’edat pulmonar. Ho explica Maria Angels Cayro.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/cayro-tabac-2.mp3|titles=cayro tabac 2]

En aquest sentit, els alumnes de 6è de primària de les escoles de Tordera, Pineda i Calella participaran a un concurs de cartells contra el tabac, activitat realitzada amb el suport de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Els treballs participants es podran veure a la biblioteca del 4 al 15 de juny dins el marc de l’exposició “Imatges sense Fum”.

ÚLTIMES NOTÍCIES