IniciNoticiesMedi ambientUNA FORTA CALAMARSADA SORPRÈN TORDERA I DEIXA 8 LITRES D’AIGUA AMB NOMÉS...

UNA FORTA CALAMARSADA SORPRÈN TORDERA I DEIXA 8 LITRES D’AIGUA AMB NOMÉS 10 MINUTS.

Una intensa pedregada, amb trossos de gel que van arribar a tenir una mida considerable, va caure ahir a la tarda a Tordera. La calamarsada va començar a les 4 de la tarda i, amb diferent intensitat va durar uns 10 minuts, i va deixar uns 8 litres. Una intensa tronada va precedir la pedregada i va venir acompanyada d’una important cortina d’aigua. Immediatament, les xarxes socials, sobretot el Facebook, es van omplir de fotografies, vídeos i comentaris que van permetre veure l’abast del fenomen. Els danys, causats pel vent i la pedra, van fer caure arbres a l’Avinguda Països Catalans, avinguda Fibracolor i camins rurals de sant Andreu.

Aqualia, per la seva banda, va haver d’intervenir per col·locar les tapes de clavegueram que havien saltat per la pressió de l’aigua, sobretot a la part baixa del Camí Ral, al carrer de Gaudí, al passatge Morell i al carrer de Sant Ferriol.

La pluja d’ahir no va fer témer per les rieres, que van estar controlades en els seus accessos per al Policia Local.

Durant el dia d’avui, la brigada municipal s’afanya a recollir altres destrosses menys importants causades pel temporal, com ara la neteja de la fullaraca trencada dels arbres a la via pública i la recollida de restes de sorra i despreniments a la carretera i accessos a urbanitzacions.

ÚLTIMES NOTÍCIES