IniciNoticiesSocietatES PUBLICA LA LLISTA D’ADMESOS I EXCLOSOS AL PROCÉS D’ADJUDICACIÓ DELS PISOS...

ES PUBLICA LA LLISTA D’ADMESOS I EXCLOSOS AL PROCÉS D’ADJUDICACIÓ DELS PISOS DE LLOGUER OFICIAL A TORDERA.

El Departament d’Habitatge de la Generalitat de Catalunya ha publicat la llista d’admesos i exclosos a la convocatòria del procés d’adjudicació dels 25 pisos de lloguer oficial que resten buits a Tordera.
Els interessats poden consultar la llista a l’Ajuntament de Tordera i presentar-hi les al·legacions oportunes dins del deu dies hàbils des de la rebuda de la comunicació oficial al domicili de l’interessat/da. El coordinador de govern, Josep Llorens explica s’ han acceptat 28 sol·licituds.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/llorens-pisos-1.mp3|titles=llorens pisos 1]

Els pisos que entren en aquest nou procés d’adjudicació estan situats al sector Sant Jaume, als carrers Girona i Avinguda Països Catalans.

El passat mes de març, l’Ajuntament de Tordera i la Secretaria General d’Habitatge van acordar que els preus del lloguer mensual dels pisos de protecció oficial de la zona de Sant Jaume es rebaixarien per a tots els inquilins a partir de l’adjudicació dels pisos que actualment estan buits i en procés d’adjudicació. Escoltem Josep Llorens.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/llorens-pisos-2.mp3|titles=llorens pisos 2]

Aquest acord arriba després que l’Ajuntament sol·licités a la Secretaria General d’Habitatge la rebaixa del preu del lloguer dels pisos per a tots els inquilins, independentment del moment en que van ser adjudicats.

Es dóna el cas que la Secretaria d’Habitatge havia previst rebaixar únicament els preus del lloguer dels 25 pisos que actualment estan buits i en fase de nova adjudicació. Davant del possible greuge comparatiu que es podia generar amb els inquilins que ja viuen als pisos dels mateixos edificis, el consistori torderenc ha aconseguit preus a la baixa per a tots els inquilins.

Els nous preus del lloguer, que van dels 184’64€ als 242’56€ (més despeses de comunitat i serveis a banda). L’acte de lliurament de les claus i signatura dels contractes dels pisos que ara es troben en procés d’adjudicació, es preveu d’aquí a un mes.