IniciNoticiesCulturaLA BIBLIOTECA DE TORDERA OBRE L’EXPOSICIÓ "TORDERA I EL SEU CONTRARI (QUE...

LA BIBLIOTECA DE TORDERA OBRE L’EXPOSICIÓ “TORDERA I EL SEU CONTRARI (QUE TAMBÉ ÉS TORDERA)” REALITZADA PER ALUMNES DE L’ESCOLA BRIANXA.

La Biblioteca de Tordera acull fins al 6 de juny una exposició dels treballs fets pels alumnes de dibuix de 4t d’ESO de l’ Escola Brianxa dins del programa interdisciplinari anomenat “Tordera, el meu poble” proposat enguany com a fil conductor d’alguns treballs per tot el centre.

Es tracta d’una reflexió sobre la percepció, els significats i el coneixement del poble i de l’entorn en què vivim. La manera d’expressar-ho és a través dels llenguatges de l’art: la pintura, el dibuix, l’escultura i la fotografia. El professor de dibuix, Massimo Cova assegura que a través del projecte els alumnes han millorat la capacitat de percepció de l’espai i perfeccionat diverses tècniques artístiques.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/exposicio-brianxa-1.mp3|titles=exposicio brianxa 1]

Massimo Cova, apunta que els alumnes estan entusiasmats per poder exposar el projecte a la biblioteca, i que tota la ciutadania pugui veure el seus treballs.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/exposicio-brianxa-2.mp3|titles=exposicio brianxa 2]

La mostra es podrà fins al 6 de juny els matins, de dijous a dissabte, de 10:00h a 13:00h i a les tardes, de dilluns a divendres, de 16:00h a 20:00h.