IniciNoticiesCulturaEL CENTRE DE FORMACIÓ ARTÍSTICA DEL TEATRE CLAVÉ OBRE EL PERÍODE D’INSCRIPCIONS...

EL CENTRE DE FORMACIÓ ARTÍSTICA DEL TEATRE CLAVÉ OBRE EL PERÍODE D’INSCRIPCIONS PER AL CURS 2012-2013.

Amb més de 10 anys de trajectòria i a les portes d’acabar un altre curs, el Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé es prepara ara per un altre episodi: el curs 2012-2013 i és per això que ha obert el període d’inscripcions.

L’Escola de música, de nivell elemental, ofereix per als més petits, l’opció d’experimentar amb el so i el moviment a través de la sensibilització. A partir de llavors, poden continuar al nivell elemental, on s’ofereix la possibilitat de cursar llenguatge musical, instrument i formar part d’un conjunt instrumental.

L’Escola de dansa, per la seva banda, ofereix un curs d’iniciació previ al nivell elemental, en què els participants poden cursar dansa clàssica, creativa, contemporània i espanyola. Així mateix també hi ha l’opció d’inscriure’s a cursos especials i a tallers de flamenc i de dansa contemporània. Ambdues escoles, de nivell elemental, estan reconegudes i en conveni amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Així mateix, el centre de formació artística també ofereix l’opció de formar-se en expressió dramàtica i belles arts a través de l’Aula de teatre i l’Aula de belles arts. El director del teatre clavé, Josep Navarro explica que les diferents disciplines fan un treball transversal.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/centre-formacio-artistica1.mp3|titles=centre-formacio-artistica]

Les inscripcions per al curs 2012-2013 de les diferents disciplines que ofereix el centre de formació es poden formalitzar fins l’1 de juny de manera presencial al Teatre Clavé i en horari de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h.

ÚLTIMES NOTÍCIES