IniciNoticiesCulturaEL CICLE MOMENTS MUSICALS ARRIBA AVUI AL TEATRE CLAVÉ.

EL CICLE MOMENTS MUSICALS ARRIBA AVUI AL TEATRE CLAVÉ.

L’Escola de música del Teatre Clavé participa aquest mes en els 13è Moments Musicals de les Escoles de Música del Maresme. Des de la creació dels Moments Musicals, ara fa tretze anys, l’escola de música del Teatre Clavé s’ha involucrat en aquesta iniciativa i enguany no és una excepció. En aquesta edició, una alumna de piano i els quatre integrants del combo rock seran els participants de l’escola de música del teatre en el cicle de concert. La pianista Sara Blasco, actuarà aquest dijous 24 de maig a l’escola municipal de música Llavaneres. Per una altra banda, la Marion Harper, l’Helena Vallicrosa, en David Garcia i l’Albert Garçon, integrants del combo rock de l’escola de música del Teatre Clavé, actuaran dimecres 23 de maig a l’escola de música El Carreró de Mataró. El responsable de l’escola de música del Teatre Clavé, Medin Peiron assegura que els alumnes faran actuacions més llargues que habitualment.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/medin-1.mp3|titles=medin 1]

Com a participants als Moments Musicals, l’Escola de Música del Teatre Clavé acollirà avui un dels concerts del cicle.

En concret, a les 7 de la tarda i comptarà amb l’actuació dels alumnes de les escoles de música Imma Plana de Mataró, Oriola de Sant Vicenç de Montalt, escola de Premià de Mar i escola Llavaneres. El concert està obert a tothom i l’entrada és gratuïta.

Els Moments Musicals de les escoles tenen entre els seus objectius oferir l’oportunitat als alumnes que acaben nivell elemental o s’inicien en el grau mitjà de fer audicions en diferents municipis i compartir-les amb alumnes de diverses escoles de música. Escoltem Medin Peiron.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/medin-2.mp3|titles=medin 2]

La cloenda de la tretzena edició dels Moments Musicals serà el dissabte 26 de maig a les 11 del mati a l’Escola de Música Can Llobet de Calella.

ÚLTIMES NOTÍCIES