IniciNoticiesCulturaELS JOVES NASCUTS ENTRE ELS ANYS 1990 I 1994 PODEN PRESENTAR-SE DE...

ELS JOVES NASCUTS ENTRE ELS ANYS 1990 I 1994 PODEN PRESENTAR-SE DE CANDIDATS A HEREU I PUBILLA DE TORDERA 2012

Com cada any, un dels actes més tradicionals que es celebra dins la Festa Major és la proclamació de l’hereu i la pubilla de Tordera. Des de l’any 2010, la Regidoria de Festes recorda que abans que un/a jove sigui proclamat/da hereu o pubilla de Tordera, cal que en sigui candidat/a. Són candidats tots els nois i noies empadronats a Tordera i que tinguin entre 18 i 22 anys (nascuts des de l’any 1990 fins al 1994).

Tots els/les joves que vulguin presentar-se a hereu o pubilla cal que donin el consentiment per poder publicar el seu nom i cognoms a les butlletes que es repartiran perquè les persones de Tordera puguin votar-los com a candidats.

Per qüestions legals, sense aquest consentiment el nom dels joves no podrà sortir publicat, i per tant, no podran ser candidat o candidata. Ho explica la regidora de festes, Maria Angels Cayro.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/pubillatge-1.mp3|titles=pubillatge 1]

Per donar aquest consentiment, enguany cal que els interessats emplenin correctament el formulari que trobaran en la pàgina www.tordera.cat. Una vegada rebut el formulari, la Regidoria de Festes es posarà en contacte amb els candidats perquè signin el document de consentiment.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/pubillatge-2.mp3|titles=pubillatge 2]

La candidatura també es pot presentar de manera presencial a l’Ajuntament de Tordera, a l’oficina de Serveis Personals de la Plaça de la Concòrdia.

El termini per presentar la candidatura variarà en funció d’on es presenti (fins al 4 de juny per a candidates a pubilla de Sant Andreu, Sant Jaume, Mas Martí i Sant Pere i fins al 18 de juny per a candidates a pubilla de Sant Daniel i per a candidats/es a hereu i pubilla de Tordera).

Per altra banda, les Associacions de Veïns de Sant Daniel i de Sant Pere (aquesta per primera vegada i en motiu del 30 aniversari de la pubilla en aquest veïnat), promouen l’elecció de la pubilleta i l’hereuet adreçada a tots els nens i nenes del veïnat corresponent d’entre 6 i 10 anys nascuts entre els anys 2002 i 2006.

En cas que vulgueu donar el consentiment cal emplenar també el formulari corresponent. Una vegada rebut, des de la Regidoria de Festes es posaran en contacte amb la família per poder signar el document de consentiment.

ÚLTIMES NOTÍCIES