IniciNoticiesEducacióEL CONFLICTE DE L’ESCOLA RURAL D’HORTSAVINYÀ, SEMBLA ENTRAR EN VIES DE SOLUCIÓ.

EL CONFLICTE DE L’ESCOLA RURAL D’HORTSAVINYÀ, SEMBLA ENTRAR EN VIES DE SOLUCIÓ.

Les famílies de l’escola rural d’Hortsavinyà creuen que el conflicte originat pel retorn de la directora està “en vies de resoldre’s”. Dilluns passat, 14 de maig, el col·lectiu es va reunir amb la Sotsdirectora d’Inspecció d’Ensenyament, el Cap d’Inspecció de zona i la Inspectora de zona, a qui van exposar una cronologia dels fets i les seves queixes sobre la directora del Centre.

Per la seva banda, els tres representants del Departament van deixar clar a les famílies que ells són tècnics i només havien vingut a escoltar la seva versió. D’entrada, els representants d’Ensenyament els van recordar algunes sentències jurídiques que penalitzen l’absentisme escolar. També els van exposar la dificultat de resoldre el problema durant aquest mateix curs, ja que si se li obrís un expedient a la directora trigaria mesos en resoldre’s. Malgrat tot, segons informa el col·lectiu de pares i mares, també els van manifestar que hi ha mitjans per tal que el proper curs la directora no hi sigui. La representant de l’AMPA, Lourdes Rodriguez, valorava així la reunió.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/balanç-reunio-hortsavinyà1.mp3|titles=balanç reunio hortsavinyà]

La impressió de les famílies, que des dilluns ja porten els seus fills a l’escola, és que segons han subratllat Inspecció ha entès que la seva lluita “no és una qüestió emocional, sinó que hi ha arguments de pes”. El proper pas serà la reunió, que ja s’ha sol·licitat, amb el Director de Serveis Territorials, càrrec polític que pot resoldre el conflicte, un cop hagi rebut les informacions dels Inspectors i escoltat les famílies.

ÚLTIMES NOTÍCIES