IniciNoticiesSocietatMALGRAT DE MAR OBRE UN SERVEI D’ORIENTACIÓ JURÍDICA QUE DONARÀ COBERTURA A...

MALGRAT DE MAR OBRE UN SERVEI D’ORIENTACIÓ JURÍDICA QUE DONARÀ COBERTURA A TORDERA.

Malgrat de Mar va obrir ahir l’oficina d’Orientació Jurídica de la Diputació de Barcelona que assessorarà persones usuàries de serveis socials en temes derivats de la crisi econòmica. Aquesta oficina donarà servei no només a Malgrat, sinó també a les poblacions veïnes com Tordera, Palafolls o Fogars. El diputat d’Igualtat, Ciutadania i Benestar de la diputació de Barcelona, Josep Oliva explica amb quin objectiu s’obre aquesta nova oficina.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/SOJ-11.mp3|titles=SOJ 1]

El Servei d’Orientació Jurídica proporciona un assessorament jurídic especialitzat a persones que es troben amb problemes derivats de la crisi com ara d’impagaments de lloguer, d’hipoteca o de subministraments, deutes o ruptures familiars, problemàtiques creixents en un context de crisi econòmica. Josep Aliva aclareix que el SOJ és bàsicament un servei d’orientació, per tal de resoldre i aclarir dubtes.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/SOJ-21.mp3|titles=SOJ 2]

Aquest servei s’oferirà des de l’Àrea de Serveis Personals del carrer de Ramon Turró de Malgrat dues hores el primer i el tercer dimarts de cada mes. El servei, no està obert a tothom i només s’ hi podrà accedir a través d’una derivació dels serveis socials.

ÚLTIMES NOTÍCIES