IniciNoticiesCulturaLA REGIDORIA I LA COMISSIÓ DE FESTES PREPAREN LES ACTIVITATS TRADICIONALS PER...

LA REGIDORIA I LA COMISSIÓ DE FESTES PREPAREN LES ACTIVITATS TRADICIONALS PER LA FESTA DE SANT PONÇ.

La Regidoria i la Comissió de Festes ja ho tenen tot a punt per celebrar avui l’aplec de Sant Ponç. Les activitats començaran a les 12 del mati, amb la benedicció de les roses i l’Ofici Solemne, amb l’acompanyament de la Coral de la Parròquia de Sant Esteve. Tot seguit es farà la processo per l’esplanada de l’ermita amb la participació de la Colla de Geganters de Tordera i el cant de Goigs a Sant Ponç.

A les 2 de la tarda tindrà lloc l’arrossada popular que cada any prepara la Comissió de Festes amb la voluntat que tots els assistents a l’aplec puguin fer-ne un tast. A les 5 es faran activitats infantils i a les dos quarts de 6 hi haurà sardanes amb la cobla orquestra Costa Brava. Enguany, la comissió de festes farà un petit homenatge a la Maria Rosa Viñas. Ho avança la regidora de festes, Maria Angels Cayro.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/sant-ponç-1.mp3|titles=sant ponç 1]

Per facilitar la mobilitat i els desplaçaments fins a Sant Ponç, l’Ajuntament posa a la disposició de tothom qui ho desitgi un servei continu i gratuït d’autocar, al matí d’11 a dos quarts de 3 i a la tarda de dos quarts de 5 a dos quarts de 8. El punts de sortida de l’autocar seran el Parc de la Sardana i la cruïlla de Sant Ponç amb Àgora Parc. Com cada any, la Regidoria de Festes recorda a tothom que està prohibit fer foc al bosc i les persones que vulguin cuinar ho podran fer als quatre espais que s’habilitaran amb focs controlats. Fora d’aquests espais i fora de l’horari de dos quarts de 9 a dos quarts de 4 de la tarda, no es podrà fer foc. Escoltem, Maria Angels Cayro.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/sant-ponç-2.mp3|titles=sant ponç 2]

La Regidoria i la Comissió de Festes recorden tothom la necessitat de mantenir net i respectar el paratge de Sant Ponç així com agraeixen la participació de totes les empreses i comerços que col·laboren amb la celebració de l’Aplec.

ÚLTIMES NOTÍCIES