IniciNoticiesEntitatsEL CENTRE OBERT SALUT JOVE DE CREU ROJA TORDERA PREPARA PER DIUMENGE...

EL CENTRE OBERT SALUT JOVE DE CREU ROJA TORDERA PREPARA PER DIUMENGE UN ACTE BENÈFIC A FAVOR DE LA MARATO PER LA POBRESA.

El centre obert Salut Jove, de la creu roja de Tordera organitza aquest diumenge un acte benèfic a favor de la Marató per la pobresa que impulsa Tv3, Catalunya Ràdio i La fundació La Marató de Tv3.

El joves de 12 a 18 anys que participen diàriament, en el centre obert de la creu roja Tordera, han preparat per aquest diumenge, 13 de maig de 11 a 2 del migdia, actuacions de ball, cant i teatre social. L’entrada serà un donatiu a voluntat de la gent, que es destinarà integrament a la Marató per la pobresa. L’educadora de la creu roja, Veronica Pineda explica quina serà la col·laboració dels joves torderencs amb la Marató.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/creu-roja-marato-1.mp3|titles=creu roja marato 1]

La Marató per la pobresa és una marató puntual que es farà el 27 de maig, presenta per Antoni Bassas i Agnès Marquès sota el lema “Que ningú es quedi fora de joc”. El programa combinarà la divulgació i la sensibilització amb l’entreteniment: reportatges, entrevistes amb testimonis, voluntaris, professionals de les entitats i experts, accions al plató i connexions amb les activitats.

En definitiva, es mostraran les moltes cares de la pobresa al nostre país a partir de persones en situació de risc o d’exclusió social i també a partir de la feina de les entitats que des de fa temps treballen transversalment en aquest terreny.

Els diners recaptats es destinaran a projectes centrats en l’assistència, l’habitatge, la inserció sòciolaboral i la infància que duen a terme diferents entitats del tercer sector. Així ho explica l’educadora de creu roja a Tordera, Veronica Pineda.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/creu-roja-marato-2.mp3|titles=creu roja marato 2]

Amb l’objectiu de vetllar per la rigorositat i transparència, la fundació La Marató de Tv3 s’ha dotat d’una comissió assessora social que s’encarregarà del procés d’avaluació dels projectes socials que es finançaran amb els diners recaptats.

Les actuacions preparades per el centre obert salut jove, de la creu roja Tordera seran diumenge, 13 de maig, d’11 a 2 del migdia, al mirador de la plaça de l’església.

ÚLTIMES NOTÍCIES