IniciNoticiesEducacióL’AMPA D’HORTSAVINYÀ DECIDEIX CONTINUAR LA VAGA I NO PORTARAN ELS FILLS A...

L’AMPA D’HORTSAVINYÀ DECIDEIX CONTINUAR LA VAGA I NO PORTARAN ELS FILLS A L’ESCOLA.

L’AMPA de l’escola d’Hortsavinya es va reunir ahir a la tarda en assemblea per decidir què feien a partir d’ara, després de la negativa del departament a reunir-se amb ells si els nens i nenes no tornen a assistir amb regularitat a l’escola. L’AMPA va decidir per unanimitat continuar la vaga i no portar els nens a l’escola. Així ho confirma la presidenta, Carme Pasqual, als micròfons de Ràdio Tordera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/carme-pasqual-1.mp3|titles=carme pasqual 1]

El Departament d’Ensenyament pressiona a les famílies d’Hortsavinyà perquè suspenguin la vaga, assegurant que no es concedirà cap reunió amb l’AMPA mentre els alumnes no assisteixin regularment a l’escola. Tal i com explica, Carme Pasqual.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/carme-pasqual-2.mp3|titles=carme pasqual 2]

Mentrestant, els alumnes es troben cada dia durant l’horari escolar en una masia, sota control de 3 pares, que els preparen activitats pedagògiques i d’oci per tal de minimitzar els perjudicis de l’absència a l’escola.

Recordem que l’associació de mares i pares han decidit no portar els seus fills a l’escola mentre l’actual directora no dimiteixi o sigui traslladada. Els motius que porten els pares a demanar aquesta dimissió són un seguit d’incidències ocorregudes els darrers mesos, que han fet perdre la confiança amb la directora a la totalitat de les famílies.