IniciNoticiesComerçL’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE PROMOUEN FINS EL DIUMENGE 6 DE...

L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE PROMOUEN FINS EL DIUMENGE 6 DE MAIG LA CAMPANYA PROMOCIONAL DEL DIA DE LA MARE.

L’Associació de Comerciants de Tordera Centre ja treballa en la campanya promocional del Dia de la Mare. Com s’havia fet en campanyes anteriors, tots els establiments associats repartiran entre els clients unes butlletes per formar part d’un sorteig que repartirà vals de compra de diferents valors. El president de l’Associació de Comerciants de Tordera Centre, Josep Borrell, explica què cal fer per omplir les butlletes i participar en el sorteig.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/campanya-dia-mare-1.mp3|titles=campanya dia mare 1]

El dissabte, de 17:00h a 20:00h, els Comerciants de Tordera Centre també organitzen un taller infantil a la Plaça Joan Rabert. Amb aquest taller dedicat al Dia de la Mare es començarà un cicle de quatre tallers repartits entre els mesos de maig i juny. Escoltem Josep Borrell.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/05/campanya-dia-mare-2.mp3|titles=campanya dia mare 2]

Properament es coneixerà el dia del sorteig de la campanya promocional del Dia de la Mare. Com en altres edicions, el sorteig serà presidit pel jutge de pau de Tordera. Recordem que la campanya s’allargarà fins el proper diumenge, 6 de maig.

ÚLTIMES NOTÍCIES