IniciNoticiesEducacióL'AMPA DE L'ESCOLA D'HORTSAVINYÀ DECIDEIX NO PORTAR ELS FILLS A L'ESCOLA MENTRE...

L’AMPA DE L’ESCOLA D’HORTSAVINYÀ DECIDEIX NO PORTAR ELS FILLS A L’ESCOLA MENTRE NO DIMITEIXI O SIGUI TRASLLADADA LA DIRECTORA DEL CENTRE

L’escola d’Hortsavinyà viu una situació molt difícil. L’associació de mares i pares de l’escola no portaran els seus fills a l’escola mentre l’actual directora, Elisenda Balart no dimiteixi o sigui traslladada. Els motius que porten als pares a demanar aquesta dimissió, són un seguit d’incidències ocorregudes els darrers mesos, que han fet perdre a la totalitat de les famílies, la confiança amb la directora. Així ho explica Susanna, representant de l’AMPA.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/ampa-hortsavinya-1.mp3|titles=ampa hortsavinya 1]

Representants de l’AMPA d’Hortsavinyà van presentar en el seu moment al consell escolar de Tordera i el departament d’ensenyament, un escrit demanant la dimissió de la directora i una solució per part de les administracions. Aquesta va arribar amb el compromís del departament que la directora no tornaria l’escola, fins que divendres passat va tornar al centre, després d’estar tres mesos de baixa. En aquest sentit, l’AMPA de l’escola Hortsavinyà asseguren que no tornaran a portar els seus fills a l’escola mentre continuí aquesta situació.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/ampa-hortsavinya-2.mp3|titles=ampa hortsavinya 2]

Les famílies estan a l’espera d’una resposta dels serveis territorials d’ensenyament, per resoldre aquesta problemàtica. De moment, els nens no van assistir a les classes divendres passat i tampoc ho faran dimecres. L’escola es troba enmig del parc Montnegre i corredor al costat de l’església d’Hortsavinyà. Actualment el centre compta amb 21 alumnes i 3 mestres.