IniciNoticiesCulturaELS AMICS DE LES ARTS ARRIBEN AQUEST DIUMENGE A TORDERA AMB TOTES...

ELS AMICS DE LES ARTS ARRIBEN AQUEST DIUMENGE A TORDERA AMB TOTES LES ENTRADES EXHAURIDES I PRESENTANT EL NOU DISC “ESPÈCIES PER CATALOGAR”.

Els Amics de les Arts arriben diumenge al Teatre Clavé amb totes les entrades exhaurides. Per aquest cap de setmana la programació estable també inclou la projecció de la pel·lícula “El gat amb botes” en català. S’anul·la la projecció de [REC 3] Génesis, prevista per divendres 27 d’abril.

Els amics de les arts, acaben d’aconseguir el disc d’or, una mostra més de la bona rebuda del nou treball “Espècies per Catalogar”. Diumenge, 29 d’abril continuen la gira de presentació del disc a Tordera, en un concert que tindrà lloc a les 7 de la tarda i que fa setmanes que ha penjat el cartell d’entrades exhaurides. El guitarra i veu, Ferran Piqué avança per aquesta emissora, el repertori que oferiran a Tordera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/ferran-pique-1.mp3|titles=ferran pique 1]

Respecte l’àlbum “Espècies per Catalogar”, Ferran Piqué destaca que és un disc més elaborat i pensat que els anteriors.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/ferran-pique-2.mp3|titles=ferran pique 2]

El concert d’Els Amics de les Arts s’emmarca dins del cicle de música popular i tradicional i està coorganitzat per l’Associació La Nostra Dansa.

La programació del cap de setmana també inclou la projecció en català de la pel·lícula “El gat amb botes”. La darrera proposta del cicle familiar serà el dissabte, 28 d’abril a les 6 de la tarda. Les entrades tenen un preu de 5 euros i es poden adquirir presencialment al teatre o bé al telèfon 93.765.05.72.
Com ja és habitual en els espectacles del cicle familiar, els establiments adherits a l’associació de comerciants de Tordera Centre ofereixen als seus clients un descompte de 2 euros per a aquest espectacle.

Així mateix, per motius aliens al teatre s’anul·la la projecció de la pel·lícula [REC 3] Génesis, prevista per al proper divendres 26 d’abril a les 10 de la nit. Des del Teatre demanen disculpes per les possibles molèsties que aquest fet pugui ocasionar.

ÚLTIMES NOTÍCIES