IniciNoticiesEducacióLES PREINSCRIPCIONS PER PARTICIPAR AL CASAL D’ESTIU MUNICIPAL ES PODRAN FER PER...

LES PREINSCRIPCIONS PER PARTICIPAR AL CASAL D’ESTIU MUNICIPAL ES PODRAN FER PER INTERNET.

Del 27 al 30 d’abril s’obre el període de preinscripció per participar al Casal Municipal d’Estiu, que com cada any tindrà lloc durant el mes de juliol i la primera quinzena d’agost a les instal·lacions de l’escola Ignasi Iglesias.

Aquest any, per primera vegada, les preinscripcions per al Casal es podran fer per internet, a través dels formularis que trobareu a la web www.tordera.cat, o bé de manera presencial a l’oficina de Serveis Personals. Ens explica aquesta novetat, la regidora de joventut, Eliana Romera.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/preinscripcio-casal-1.mp3|titles=preinscripcio casal 1]

Tal com ha assenyalat la regidora de Joventut, Eliana Romera, amb la voluntat de donar cabuda a tots els nens i nenes que volen participar al Casal Municipal d’Estiu, aquest any s’ha ampliat el nombre de places respecte anys anteriors. Malgrat tot, davant un possible escenari d’una major demanda que oferta, la regidora ha explicat que es celebrarà un sorteig per a l’assignació de places. Aquest sorteig només es realitzarà, si es necessari, per cada grup d’edat i torn on la demanda superi l’oferta de places.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/preinscripcio-casal-2.mp3|titles=preinscripcio casal 2]

Una vegada fet el sorteig i amb les places d’admesos publicades, s’obrirà el període d’inscripció definitiu, del 10 al 18 de maig. Per demanar més informació i/o assessorament referent al nou sistema de prinscripció podeu consultar les bases del procés d’assignació o be us podeu adreçar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà o al Casal de Joves de Tordera. A més, l’aula d’informàtica del Casal de joves estarà disponible per a les persones interessades els dies 23, 24 i 25 d’abril de 10:00h a 13:00h i els dies 25 i 27 d’abril de 16:00h a 19:00h.

ÚLTIMES NOTÍCIES