IniciNoticiesCulturaEN “SENCO” ACOSTA LA FORMACIÓ ARTÍSTICA ALS MÉS PETITS DURANT TOT EL...

EN “SENCO” ACOSTA LA FORMACIÓ ARTÍSTICA ALS MÉS PETITS DURANT TOT EL CAP DE SETMANA EN EL TEATRE CLAVÉ.

El Teatre Clavé de Tordera ha celebrat un cap de setmana ple d’activitats amb l’objectiu d’acostar la formació artística als més petits, especialment als infants de 3 a 10 anys i els seus familiars. Les activitats s’han estructurat al voltant d’en SENCO, el protagonista d’un conte a través del qual els infants des de P3 fins a 2n de primària de les escoles de Tordera han experimentat amb els sentits i les emocions, al llarg d’unes sessions de sensibilització i d’aproximació a la formació artística que s’han dut a terme durant aquest últim mes als centres educatius. L’autora de la història, Georgina Cuenca, parlava sobre el procés d’elaboració del conte d’en Senco.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/balanç-senco-georgina.mp3|titles=balanç senco georgina]

Natàlia Escalera,una de les integrants del projecte, que ha explicat el conte a l’escola Sant Josep, valorava positivament l’iniciativa i es mostrava amb ganes de repetir l’experiència.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/balanç-senco-natalia.mp3|titles=balanç senco natalia]

Dissabte es va celebrar un taller d’expressió dramàtica, entre pares i fills. Pau Megias encarregat de l’activitat, la valorava molt positivament.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/balanç-senco-pau.mp3|titles=balanç senco pau]

Els pares i mares dels alumnes participants en les activitats del cap de setmana també destacaven el bon resultat del projecte d’en SENCO.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/balanç-senco-pares.mp3|titles=balanç senco pares]

Les activitats del cap de setmana també han servit per presentar la nova edició del Casal artístic d’estiu i el proper curs 2012-2013 del centre de Formació Artística del Teatre Clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES