IniciNoticiesCulturaGEMMA MARTÍ O’TOOLE PRESENTA EL SEU PRIMER CONTE “LA PUÇA RUSSA I...

GEMMA MARTÍ O’TOOLE PRESENTA EL SEU PRIMER CONTE “LA PUÇA RUSSA I EL SEU ACORDIÓ” ENVOLTADA DE NENS.

Gemma Martí O’Toole, filla de Tordera, va presentar aquest diumenge a la Llibreria Tordera el seu primer conte “La puça russa i el seu acordió”, amb il·lustració de Noemi Villamuza. El conte va ser guardonat amb el tretzè premi de contes infantils de Sant Joan de Déu. Envoltada de nens, l’autora va explicar la historia de la Polina, la puça russa protagonista del seu conte i que és l’estrella del circ d’en Penkov, un patró malcarat i que maltracta els artistes. Fins que arriba un dia que les coses comencen a canviar. Martí està molt contenta amb el resultat del llibre i es mostrava satisfeta després de la presentació d’ahir a Tordera. Escoltem-la.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/presentacio-conte-1.mp3|titles=presentacio conte 1]

Fabricar històries sempre ha estat part de la vida de Gemma Martí, i el desig d’aprendre a explicar-ne va ser el que la va portar a Barcelona a cursar la carrera de Comunicació Audiovisual primer i un màster d’Animació després. El 2005 va marxar a treballar a Londres, on resideix actualment. Ella mateixa ens explica el que està fent i anuncia la publicació d’un segon conte per d’aquí un temps.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/presentacio-conte-2.mp3|titles=presentacio conte 2]

El conte “La puça russa i el seu acordió”, de Gemma Martí O’Toole, es pot trobar a la Llibreria Tordera, on ahir va tenir lloc la presentació.

ÚLTIMES NOTÍCIES