IniciNoticiesEntitatsLA JORNADA D’ASSOCIACIONISME LOCAL PRESENTA AQUEST DISSABTE A LES ENTITATS EL NOU...

LA JORNADA D’ASSOCIACIONISME LOCAL PRESENTA AQUEST DISSABTE A LES ENTITATS EL NOU REGLAMENT DE SUBVENCIONS.

Prop de cent representants de les entitats locals de tots els àmbits participaran dissabte a la Jornada d’Associacionisme Local que organitza la Regidoria de Participació Ciutadana.

Segons la regidora de Participació Ciutadana, Eliana Romera, aquest any s’ha volgut recuperar la trobada d’associacions després de quatre anys sense fer-ho perquè és necessari establir nous ponts de diàleg i espais de trobada en una situació i un context econòmic molt diferent del que fa quatre o cinc anys enrere. En aquest sentit, la regidora ha manifestat que la trobada d’enguany serà especialment important perquè serà una sessió de treball durant la qual es presentarà el nou reglament de subvencions per a entitats, d’acord amb el pla de reajust econòmics del pressupost municipal.

Durant la jornada d’aquest dissabte també es tractarà la manera i la importància d’aconseguir recursos extraordinaris per part de les entitats. Eliana Romera ens avança el programa de les jornades.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/eliana-jornades-associacionisme-1.mp3|titles=eliana jornades associacionisme 1]

Eliana Romera, es mostra satisfeta de la participació de les entitats a les jornades.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2012/04/eliana-jornades-associacionisme-2.mp3|titles=eliana jornades associacionisme 2]

Tordera compta actualment amb prop de 90 entitats de caràcter social, cultural, esportiu, educatiu i juvenil que ofereixen activitat periòdica i puntual durant tot l’any. Totes les entitats compten amb estatuts propis inclosos al Registre d’Entitats de la Generalitat i reben subvenció anual per part de l’Ajuntament.

La Jornada d’Associacionisme Local començarà a les nou del matí i tindrà lloc a la sala polivalent de l’escola Ignasi Iglésias.